ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський_тиждень_громадянського_суспільства_2023

Дата: 15.09.2023 15:15
Кількість переглядів: 394

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти  з працівниками правоохоронних органів та служби у справах дітей. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

В рамках цього тижня поліцейським офіцером Городківської територіальної громади - капітаном поліції Василишиним Віктором спільно з службою у справах дітей Городківської сільської ради провели зустріч з учнями Городківського ліцею № 1.

Під час виступу  присутнім було розяснено  правила дорожнього руху, надання домедичної допомоги в разі потреби. Проведено виховну роботу з питань профілактики алкоголізму, наркоманії, шкідливих звичок, булінгу серед неповнолітніх дітей.

 

Проведена профілактична бесіда із питань правил кібергігієни в інтернеті, підвищення рівня обізнаності учнів та формування відповідальної поведінки, а також попередження вчинення ними кримінальних та адміністративних правопорушень.

Це була не просто зустріч, а щире безпосереднє спілкування, під час якого здобувачі освіти дізналися багато нового та закріпили свої знання з правил дорожнього руху та погодились з тим, що безпека кожного залежить в першу чергу від них самих.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь