ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

24 Липня, 2024 р., 14:29
Увага! Консультації із громадськістю щодо проведення інформаційного аудиту Городківської сільської ради.
23 Липня, 2024 р., 09:54
Держпродспоживслужба нагадує усім зацікавленим особам, що з метою забезпечення виконання вимог Протоколу фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту ячменю з України до Китаю між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Генеральною адміністрацією нагляду за якістю, інспекції та карантину Китайської Народної Республіки формується Перелік осіб, що планують експорт ячменю до КНР та Перелік місць зберігання, з яких планується експорт ячменю до КНР.
19 Липня, 2024 р., 13:06
Як подбати про газову безпеку вашого будинку? На середину липня Вінницька філія ГАЗМЕРЕЖІ провела фахове технічне обслуговування газових мереж майже 800 багатоквартирних будинків. Роботи ведуться у Вінниці та області на підставі типового договору, затвердженого НКРЕКП.  До кінця року плануємо охопити близько двох тисяч багатоповерхівок та гуртожитків по всьому регіону.
18 Липня, 2024 р., 08:00
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання. У цей день  нехай на Вас чекають лише приємні сюрпризи та радісні довгоочікувані подарунки! Бажаємо Вам насолоджуватися кожним днем і намагатися використовувати всі свої сили, шанси та можливості по максимуму, щоб досягти поставленої мети! Головне — здоров'я, тому його ми бажаємо вагон і маленький візок! А ще хочеться побажати Вам любові, що окрилює, стабільного достатку і тільки добрих людей у Вашому оточенні
16 Липня, 2024 р., 08:00
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу дозвольте привітати Вас з Днем народження ! Бажаємо мирного неба, вірних друзів, здоров’я та успіху. Нехай в житті гірчить лиш чорний шоколад, а пахощі кави завжди можна розділити з тими, хто милі Вашому серцю. Нехай мрії та плани здійснюються, а успіх супроводжує по життю. Нехай у Ваші двері стукають тільки хороші люди, добрі вісті та цікаві події !!!
10 Липня, 2024 р., 11:28
Через повномасштабну війну, розв’язану російською федерацією, на жаль, все більше українців потребують різнопланової медичної допомоги, при цьому рівень доходів і добробуту багатьох знизився, зокрема через втрату роботи, бізнесу, майна тощо.
02 Липня, 2024 р., 11:54
Україна належить до країн, де вживання грибів є традиційним, їх найчастіше використовують як приправи до страв. Це своєрідний харчовий продукт, який має особливий хімічний склад. У грибах знаходиться велика кількість азотистих речовин, у тому числі білків, жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР). Вони містять багато мінеральних речовин (фосфор). Але засвоюванню грибів заважає значний вміст у них клітковини, хітину, який не тільки не перетравлюється у шлунково-кишковому тракті, але й перешкоджає доступу травних соків. Лікарі оцінюють гриби як продукт, який важко перетравлюється, тому страви з них можуть вживатися лише практично здоровими людьми. І ні в якому разі гриби не можна споживати дітям. Також треба особливо зазначити, що гриби мають властивості вбирати з землі весь спектр отруйних речовин, таких як ртуть, свинець, цинк, миш’як та ін. Їх вживання іноді закінчується трагічно — грибними отруєннями, а деколи й призводить до смерті людини.
02 Липня, 2024 р., 11:30
 Шановні жителі громади, вода з підвищеним вмістом хлору буде придатна лише для технічних потреб, тому радимо зробити необхідний запас питної води.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь