ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення Городківської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території  Городківської сільської  ради»

Дата: 06.04.2021 11:20
Кількість переглядів: 794

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

Про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення Городківської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території  Городківської сільської  ради» 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, Городківська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Городківської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території  Городківської сільської  ради».

Проект спрямований на єдиний підхід до всіх суб’єктів господарської діяльності, громадян, з метою підвищення чіткого визначення прав і обов’язків суб’єктів у сфері благоустрою, а також розмежування відповідальності між суб’єктами господарювання, населенням та органом місцевого самоврядування.

Проект поданий Городківською сільською радою.

Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у  мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Городківської сільської ради https://gosilrada.gov.ua в розділі "Регуляторна діяльність".

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися у приміщенні Городківської сільської ради в секретаря сільської ради.

Мета проекту рішення підвищення чіткого визначення прав і обов’язків суб’єктів у сфері благоустрою, а також розмежування відповідальності між суб’єктами господарювання, населенням та органом місцевого самоврядування.  

Зауваження і пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 6 травня 2021  року.

Зауваження і пропозиції приймаються у письмовому виді за адресою: 24615 Вінницька обл., Крижопільський район, с. Городківка, вул. Благовіщенська, 51,   Городківська  сільська рада, а також в електронному варіанті: електронна адреса Городківської сільської ради: gorodkivka2017@gmail.com.

     

Сільський голова                                                                                          О. І. Резнік



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь