ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

Дата: 05.05.2021 16:30
Кількість переглядів: 1231

Городківська сільська рада оголошує конкурс на  заміщення вакантної посади директора СЗШ І-ІІІ ступенів №1 с. Городківка, Крижопільський район, Вінницької області (поштова адреса: 24615 Україна, Вінницька область, Крижопільський район, с.Городківка, вул. Лесі Українки, 3 ).

Кваліфікаційні вимоги:

Посаду директора СЗШ І-ІІІ ступенів №1 с.Городківка, Крижопільський район,  Вінницької області може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Умови оплати праці:

Посадовий оклад директора закладу відповідає 16 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці. Передбачаються надбавка за вислугу років, надбавка за престижність праці, матеріальна допомога на оздоровлення.

Для участі у конкурсі до Городківської сільської ради за адресою: вул. Благовіщенська, 51, с. Городківка, Крижопільський район, Вінницька область, 24615 подаються такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подавати інші документи та інформацію про себе щодо освіти, досвіду роботи, професійного рівня, моральних якостей тощо.

Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

Визначені документи особа подає особисто до конкурсної комісії протягом  30 днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Кінцевий термін подання документів: 07 червня 2021 року до 17.00  години.

Місце подання документів: Городківська сільська рада, кабінет №5, вул. Благовіщенська, 51, с. Городківка, Крижопільський район, Вінницька область, 24615 .

Особа, уповноважена за надання інформації, прийом документів, про конкурс – Кошельник Валентина Анатоліївна, тел. 04348 2-43-42,  електронна пошта: gorodkivka2017@gmail.com.

Конкурсний відбір буде проведений  у приміщенні Городківської сільської ради за адресою: вул. Благовіщенська, 51, с. Городківка, Крижопільський район, Вінницька область, 24615,  10 червня 2021 року о 10:00.

Конкурсний відбір переможця проводиться у 3 етапи:

І етап – письмова тестова перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти;

ІІ етап – перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

ІІІ етап – публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку СЗШ І-ІІІ ступенів №1 с.Городківка, Крижопільський район Вінницької області.

Результати засідання конкурсної комісії Городківської сільської ради про проведення конкурсу на  заміщення вакантної посади директора СЗШ І-ІІІ ступенів №1 с. Городківка проведення від 11 червня 2021 року Протокол №14


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь