ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Правильно сформована база оподаткування, відпрацювання резервів - головне завдання сьогодення для розвитку громади

Дата: 15.06.2021 11:39
Кількість переглядів: 1199

Уповноважена особа ГУ ДПС у Вінницькій області Сузанська Людмила Степанівна, нещодавно, зустрічалася з головою Городківської сільської ради Резнік Оленою Іванівною, начальником фінансового відділу Городківської сільської ради Трач Оксаною Миколаївною, спеціалістом земельного відділу Городківської сільської ради Колівошко Галиною Миколаївною.                  

На засіданні “круглого столу” говорили про ефективну співпрацю органів місцевого самоврядування з органами ДПС, спрямовану на формування бази оподаткування, відпрацювання всіх наявних резервів та забезпечення додаткових надходжень до місцевого бюджету громади.

В ході спілкування обговорювалися питання прийняття економічно - обгрунтованих ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плати за землю; радилися щодо заходів з погашення податкового боргу та недопущення приросту новоствореного боргу; шукали шляхи зростання надходжень акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів до місцевих бюджетів.

Акцентувалася увага на проведені інвентаризації земельних ділянок; забезпечені надходження ПДФО, у т.ч. за рахунок проведення роботи щодо оподаткування доходів, отриманих від надання земельних часток (паїв) в оренду; залучені до оподаткування фізичних осіб, які обробляють землю одноосібно, шляхом подання декларацій, нарахуванні та сплаті податків; забезпеченні надсилання/вручення платникам податків податкових повідомлень-рішень з майнових податків; організації виконання вимог постанови КМУ від 28.12.2020 року №1330 про надання контролюючим органам в електронному вигляді інформації щодо прийнятих ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів за затвердженими формами, на 2022 рік.

 Голова Городківської сільської ради Олена Резнік наголосила на готовності працівників сільради до якісної та ефективної співпраці з податковою службою для забезпечення наповнення бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь