ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Попередження про відключення боржників від водопостачання!

Дата: 09.07.2021 12:37
Кількість переглядів: 1321

Шановні абоненти! Просимо терміново вжити заходів з оплати існуючої заборгованості за спожиті послуги водопостачання та водовідведення!!! Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 9 листопада 2017 року №2189-VIII та Рішення виконвчого комітету Городківської сільської ради від 2 липня 2021 року №2 «Про затвердження Порядку відключення споживачів (абонентів) від мереж водопостачання та водовідведення "КП №Городківка-комунсервіс"».  Виконавець комунальних послуг має право обмежувати (припиняти) надання відповідної комунальної послуги споживачу в разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги.

У випадку заборгованості за надані послуги комунальним підприємством "ГОРОДКІВКА-КОМУНСЕРВІС", будуть розпочаті роботи по індивідуальному обмеженню послуг водопостачання та водовідведення боржникам житлових будинків в приватному секторі та багатоповерхівках. Відновлення комунальної послуги в повному обсязі буде здійснюватися за умови повного погашення заборгованості та оплати рахунку за роботи по відключенню та перепідключенню до мереж водопостачання та водовідведення. Відновлення надання послуги здійснюватиметься за рахунок споживача (боржника).

Крім того, діючим законодавством передбачено припинення надання субсидії споживачам, які мають заборгованості за комунальні послуги більше одного місяця.

Тому ми звертаємось до наших абонентів, які отримують субсидії та мають борги за послуги перед КП "ГОРОДКІВКА-КОМУНСЕРВІС", терміново погасити заборгованість, щоб уникнути призупинення субсидії і відключення від водопостачання та водовідведення за існуючу заборгованість.

Якщо у споживачів накопичилась велика сума боргу, то її стягнення також проводиться через суд із залученням виконавчої служби.

Тому, щоб не погіршувати ситуацію і не накопичувати борги, фахівці КП "ГОРОДКІВКА-КОМУНСЕРВІС" рекомендують своїм абонентам скористатися наступним варіантом:

сплатити борги;

реструктуризувати борг, а саме, споживач має можливість звернутися із заявою та повним пакетом документів на реструктуризацію боргу, але остаточне рішення про надання реструктуризації, та на якій термін буде приймати КП "ГОРОДКІВКА-КОМУНСЕРВІС".

Дякуємо за розуміння.

 

З повагою,

Адміністрація КП "ГОРОДКІВКА-КОМУНСЕРВІС"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь