ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт плану заходів з реалізації Стратегії розвитку у 2021-2023 роках Городківської територіальної громади до 2030 року

Дата: 15.09.2021 14:19
Кількість переглядів: 923

Стратегія розвитку Городківської територіальної громади до 2030 року     (далі – Стратегія) - це комплексний документ, яким визначено пріоритети та напрями розвитку громади у сфері економічної, соціальної, культурної, екологічної політики до 2030 року, а також способи й механізми їх втілення.

   Стратегія є головним планувальним документом територіальної громади, який розроблений на основі чинного законодавства України, з урахуванням європейського досвіду стратегічного планування регіонального розвитку.

   За результатами роботи розширеної групи розробників Стратегії, серед яких були представники громадськості, бізнесу і влади, а також представники відділу стратегічного планування та інвестиційної діяльності виконавчого апарату Вінницької обласної Ради, було ухвалено сформувати наступне стратегічне бачення розвитку громади :

   Городківська територіальна громада - успішна та самодостатня спільнота, економічно розвинена з наявними робочими місцями та соціально відповідальним бізнесом, яка інвестиційно приваблива, динамічно розвивається, екологічно чиста, естетична та безпечна для проживання усіх верств населення.

   Для досягнення стратегічного бачення було визначено стратегічні  цілі, які повинні дати відповідь на запитання, що необхідно зробити, щоб досягти бачення розвитку громади. За кожною стратегічного ціллю були визначені операційні цілі. Операційні цілі деталізовані в завданнях. Завдання дають відповіді на питання, яким шляхом, яким чином громада намагатиметься досягнути цілей свого розвитку.

План заходів з реалізації Стратегії розвитку  у 2021-2023 роках  Городківської територіальної громади до 2030 року  

Фото без опису 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь