ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про проведення громадських обговорень (слухань) щодо кандидатури старости Гарячківського старостинського округу Городківської сільської ради

Дата: 05.11.2021 09:33
Кількість переглядів: 891

Городківська сільська рада повідомляє, що відповідно до розпорядження  сільського голови від 05.11.2021 № 146 «Про  проведення громадського обговорення кандидатури старости Гарячківського старостинського округу» щодо кандидатури КОТЮЖАНСЬКОГО Олега Михайловича на посаду старости Гарячківського старостинського округу старости відбудеться громадське обговорення з 12 листопада 2021 року по 22 листопада 2021 року : І етап – опитування жителів у формі заповнення підписних листів з 11 листопада 2021 року по 18 листопада  2021 року;                 ІІ етап – громадські слухання о 9 годині 21 листопада 2021 року в приміщенні Будинку культури с. Гарячківка, вул. Соборна,15 .

Інформація про громадські обговорення (слухання) щодо кандидатури старости Гарячківського старостинського округу Городківської сільської ради:

1. Ініціатор громадських слухань – сільський голова Городкіської сільської ради.

2. Кандидатура старости Гарячківського старостинського округу Городківської сільської ради – КОТЮЖАНСЬКИЙ Олег Михайлович, мешканець с. Гарячківка, Тульчинського  району.

3. Дата, час і місце проведення громадських слухань: 21 листопада                 2021 року о 9:00 год в приміщенні Будинку культури с. Гарячківка,                    вул. Соборна, 15 .

4. Територія, на якій проводяться громадські слухання: Гарячківський старостинський округ Городківської сільської ради (с. Гарячківка, с. Одаї).

 

АВТОБІОГРАФІЯ

кандидатури старости Гарячківського старостинського округу

 

         КОТЮЖАНСЬКИЙ Олег Михайлович, народився  30.10.1988  року в селі Гарячківка Крижопільського Вінницької області.

         У 2006 році закінчив школу в с. Гарячківка, в 2011 році закінчив Вінницький державний педагогічний університет за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура» .

            В 2011 році працював у ПрАТ «ПК «Поділля» на посаді транспортувальник буряка. У 2013 році працював у Крижопільському РЦССДМ на посаді фахівця соціальної роботи. З 2014 року по 2020 рік  був обраним на посаду сільського голови Гарячківської сільської ради. З    2020 року по 2021 рік працював на посаді старости сіл Гарячківки та Одаї.

        

         Проживає в с. Гарячківка. Одружений, виховує двох синів.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь