ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про результати своєї роботи прозвітували дільничні офіцери поліції відділення поліції N1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області які обслуговують Городківську сільську територіальну громаду

Дата: 20.01.2022 10:02
Кількість переглядів: 1226

Дільничні офіцери поліції відділення поліції N1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Городківської сільської територіальної громади, капітан поліції Олег Вчерашній та капітан поліції Віктор Ткаченко представили звіт про свою діяльність. Заходи відбулися в сільській раді Городківської територіальної громади в с. Городківка, вул. Благовіщенська, 51.

Фото без опису

Правоохоронці прозвітували про виконану роботу, та докладно розповіли про криміногенну ситуацію на території населених пунктів та заходи, що здійснюються задля забезпечення правопорядку, а також обговорили подальші плани для організації належної безпеки у населених пунктах громади.

Фото без опису

Основними завданнями ДОП є заходи з профілактики правопорушень, охороні публічного порядку і забезпечення громадської безпеки, боротьбі зі злочинністю, пияцтвом, наркоманією, роботі з особами, які допускають правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, неповнолітніми правопорушниками, батьками та особами, що їх замінюють, які негативно впливають на виховання дітей.

Фото без опису

В основу нового підходу до діяльності поліції покладено те, що поліцейська діяльність має здійснюватися відповідно до потреб населення та на основі партнерських відносин з ним. Поліція працює з метою розв’язання соціальних проблем (філософія community policing). Рівень довіри населення до поліції є основним критерієм ефективності діяльності органів і підрозділів поліції.

Фото без опису

За інформацією відділення поліції N1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь