ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про результати своєї роботи прозвітували дільничні офіцери поліції відділення поліції N1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області які обслуговують Городківську сільську територіальну громаду

Дата: 20.01.2022 10:02
Кількість переглядів: 1258

Дільничні офіцери поліції відділення поліції N1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Городківської сільської територіальної громади, капітан поліції Олег Вчерашній та капітан поліції Віктор Ткаченко представили звіт про свою діяльність. Заходи відбулися в сільській раді Городківської територіальної громади в с. Городківка, вул. Благовіщенська, 51.

Фото без опису

Правоохоронці прозвітували про виконану роботу, та докладно розповіли про криміногенну ситуацію на території населених пунктів та заходи, що здійснюються задля забезпечення правопорядку, а також обговорили подальші плани для організації належної безпеки у населених пунктах громади.

Фото без опису

Основними завданнями ДОП є заходи з профілактики правопорушень, охороні публічного порядку і забезпечення громадської безпеки, боротьбі зі злочинністю, пияцтвом, наркоманією, роботі з особами, які допускають правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, неповнолітніми правопорушниками, батьками та особами, що їх замінюють, які негативно впливають на виховання дітей.

Фото без опису

В основу нового підходу до діяльності поліції покладено те, що поліцейська діяльність має здійснюватися відповідно до потреб населення та на основі партнерських відносин з ним. Поліція працює з метою розв’язання соціальних проблем (філософія community policing). Рівень довіри населення до поліції є основним критерієм ефективності діяльності органів і підрозділів поліції.

Фото без опису

За інформацією відділення поліції N1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь