ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВІЙ ЇДАЛЬНІ БУТИ

Дата: 01.02.2022 16:34
Кількість переглядів: 887

Харчування у шкільних їдальнях. Запропоновані МОЗ зміни

Раціональне харчування тих, хто навчається - одна з умов створення здоров`язберігаючого середовища в загальноосвітніх установах. Питання організації шкільного харчування останніми роками викликають підвищену зацікавленість. Своєчасне та якісне харчування учнів у школі забезпечує відновлення їх фізичних та емоційних сил. Тепер їдальня у закладі загальної середньої освіти с Вільшанка виглядає сучасно та яскраво. Адже, у ній було укладено нову плитку, пофарбовано стіни,  придбано нове сучасне кухонне обладнання.

Хочеться висловити щирі слова подяки народному депутату України,  Геннадію Вацаку  за підтримку та придбання плитки 60м2 на суму 9,7 тис. грн. Також, щиро вдячні Вдовцову Михайлу Михайловичу, директору ПрАТ ПК «Поділля» та Онищуку Віталію Олександровичу, заступнику директора із земельних і соціальних питань ПрАТ ПК «Поділля»  за придбання 137,13 м2 плитки та будівельних матеріалів на суму  38 тис. грн.. Городківська сільська рада не стояла осторонь і придбала нові холодильник, витяжку, бойлер, обладнання для харчоблоку  на суму

31 січня відбулось офіційне відкриття оновленої шкільної їдальні. До закладу завітали голова Городківської сільської ради Олена Резнік,  перший заступник голови Городківської сільської ради Олександр Третьяков, начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Городківської сільської ради Людмила Цвіток, помічник-консультант народного депутата України Геннадія Вацака Фоменко Тетяна Анатоліївна, представники ПрАТ ПК «Поділля», депутати Городківської сільської ради 8 скликання -Шумило Віра Володимирівна та Янчук Ірина Михайлівна.

Роботи завершені і їдальня готова зустрічати школярів смачною та корисною їжею.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь