ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Три мільйони гривень виділили з обласного бюджету на першочергові потреби функціонування територіальної оборони Вінниччини,- Сергій Борзов

Дата: 16.02.2022 08:45
Кількість переглядів: 1107

Голова ОДА Сергій Борзов взяв участь у пленарному засіданні позачергової 18 сесії обласної Ради 8 скликання. До порядку денного були внесені три питання, які потребують фінансування за кошти обласного бюджету для оперативного розгортання підрозділів територіальної оборони Вінницької області. А саме:

- Про внесення змін та доповнень до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2021-2025 роки;

- Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2021 рік;

- Про внесення змін до рішення 15 сесії обласної Ради 8 скликання від 24 грудня 2021 року № 288 «Про обласний бюджет Вінницької області на 2022 рік».

«Три мільйони гривень виділили з обласного бюджету на першочергові потреби функціонування територіальної оборони Вінниччини. Усі присутні 66 депутатів Вінницької обласної ради проголосували «за»,- коментує Голова ОДА.- Сьогодні потрібні обладнані приміщення для пунктів управління штабів Територіальної оборони у кожному районі області. Це необхідно зробити швидко».

Сергій Борзов також торкнувся питання готовності підрозділів ОДА та профільних служб області до національного спротиву: «На сьогодні ситуація під контролем. За потреби буде вжито необхідних заходів. Дії на випадок загострення ситуації відпрацьовані, міські та обласні департаменти знають, що робити. Зауважу, що у Вінниці одна із найкращих в Україні систем оповіщення», - підкреслив Голова ОДА.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь