ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпека і навчання

Дата: 06.12.2022 11:29
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

Незважаючи на воєнний стан, загрози ракетно-бомбових ударів, руйнування і пошкодження критичної інфраструктури та обмеження у використанні енергоресурсів,  у наших закладах освіти продовжується освітній процес. За таких умов пріоритетним завданням є гарантування безпечних умов навчання та праці для усіх учасників освітнього процесу. Крім того, необхідно забезпечити якість освіти, яка буде впливати на перспективи добробуту нинішніх учнів, їх родин, громад і країни в цілому впродовж десятиліть.

Законом України «Про освіту» визначено, що заклади освіти самостійно визначають форми здобуття освіти та організації освітнього процесу, відділ освіти не складає розклад уроків, графік роботи закладу (одна чи дві зміни, о котрій годині розпочати навчання – о 8.30 чи 9.00) – це відповідальність керівника, як і створення безпечного освітнього середовища, забезпечення дотримання вимог щодо охорони дитинства.

Глибокі переконання в  перемозі ЗСУ на полі бою, нажаль, сьогодні не можуть гарантувати безпеки в інших частинах нашої країни. Тож, навчальний процес має відбуватися згідно рекомендацій розроблених ДСНС, які передбачають очне навчання лише при наявності укриття розрахованого на всіх учасників освітнього процесу (учнів, вчителів та інших працівників). У всіх закладах освіти нашої громади вони є, тільки розраховані на різну кількість осіб:

 Городківському ліцеї №1 – 1200

 Городківському ліцеї №2 – до 100

Гарячківський ліцей – 800

Вільшанська гімназія – до 80

Вербська гімназія – до 95

відповідно актів підписаних комісією, до складу якої входили представники ДСНС, Держпродспоживслужби, поліції та усі керівники навчальних закладів. Вкотре нагадуємо, що безпека учасників освітнього процесу найголовніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь