ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний благодійний фонд "Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод"

Дата: 22.03.2023 16:36
Кількість переглядів: 380

У період війни безпека громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, не втрачає актуальності та набула нових викликів. Зокрема, пошкодження доріг, встановлення блокпостів та відсутність вуличного освітлення через обстріли стали факторами, які змусили переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях за даними Нацполіції України, кількість дорожньо - транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій патрульними спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху як з боку водіїв, так і інших учасників дорожнього руху.

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП», який уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, рекомендує до використання соціальну рекламу з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах.

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото-та відео робіт «Безпечна країна» та відповідають вимогам соціальної реклами за висновком Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення.

МОЛОДЬ ЗА БЕЗПЕКУ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

 «Зупинись»  – відеоробота  Бондар Варвари (КЗ «Новодністровський будинок дитячої творчості», м. Новодністровськ, Чернівецька область) здобула ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт «Молодь за безпеку дорожнього руху», 2018 р.Висновок Нацради України з питань телебачення і радіомовлення  

Відео https://dopomogadtp.com/molod-za-bezpeku-dorozhnoho-rukhu-2/?playlist=e47447e&video=f931d56

БУДЬ ПОМІТНИМ НА ДОРОЗІ

«SHINE BRIGHT – СВІТИСЬ ЯСКРАВО» – відеоробота учнів 3В класу  Снятинського ліцею «Інтелект» Івано-Франківської області, що здобула І місце на всеукраїнському конкурсі відеоробіт серед учнів та студентів «Будь помітним на дорозі» у 2021 р. Висновок Нацради України з питань телебачення і радіомовлення

Відео     https://dopomogadtp.com/bud-pomitnym-na-dorozi/?playlist=18e521a&video=ae63a51

БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ: ЗНАЄМО ТА ДІЄМО

«Захисти себе!», автор Гліб Федорченко, учень 1 класу Мирноградської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4, Донецька область, ІІ місце у номінації  «Безпека життєдіяльності: знаємо і діємо» Всеукраїнського конкурсу «Безпечна країна» 2022 р.

Відео   https://dopomogadtp.com/bezpeka-zhyttiediialnosti-znaiemo-ta-diiemo/?playlist=e47447e&video=e800b3e

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ НА ЗАЛІЗНИЦІ

«Головне – не перейти вулицю на той світ», автори Білик Софія, Бурковська Анна, Табака Олеся, Ліцей №1 с. Зимна Вода, Львівська область, Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробіт в рамках проєкту «Безпечна країна», 2022 рік.

Відео https://dopomogadtp.com/bezpeka-na-zaliznyci/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь