ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома мешканців Городківської територіальної громади!

Дата: 07.06.2023 14:03
Кількість переглядів: 316

У відповідності до пункту 6 рішення № 12 15 сесії Городківської сільської ради 8 скликання «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Городківської територіальної громади», просимо до 21 червня 2023 року включно надати пропозиції щодо персонального складу робочої групи з розроблення вищевказаного комплексного плану просторового  розвитку (далі ­– Комплексний план).

Комплексний план передбачає узгоджене прийняття рішень щодо цілісного (комплексного) просторового розвитку населених пунктів як єдиної системи розселення і території за їх межами.

Комплексний план розробляється та затверджується з метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади з додержанням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів та з урахуванням стратегії просторового розвитку території територіальної громади.

Вимоги до персонального складу робочої групи.

До складу робочої групи запрошуються представники громадськості та бізнесу – фізичні особи, представники юридичних осіб, їх об’єднань, організацій або груп, зареєстрованих на території громади, мають активну громадянську позицію, бачення перспектив розвитку територіальної громади.

Основним завданням робочої групи є формування завдання на розроблення комплексного плану шляхом проведення громадського обговорення.

Заяви  для участі у робочій групі просимо подавати у письмовому вигляді до відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури, транспорту, благоустрою, земельних відносин Городківської сільської ради в каб. № 8 з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00 та в п’ятницю з 8:00 до 16:00 або на електронну пошту: gorodkivka_jkg@ukr.net.

У заяві вказати прізвище, ім’я та по батькові, освіта, місце роботи та займана посада, місце реєстрації та проживання, контактні дані.

 

Виконком Городківської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь