ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ НАШОЇ ГРОМАДИ !!!

Дата: 28.06.2023 09:28
Кількість переглядів: 389

Стратегія розвитку Городківської територіальної громади до 2030 року     (далі – Стратегія) - це комплексний документ, яким визначено пріоритети та напрями розвитку громади у сфері економічної, соціальної, культурної, екологічної політики до 2030 року, а також способи й механізми їх втілення.

   Для досягнення стратегічного бачення було визначено стратегічні  цілі, які повинні дати відповідь на запитання, що необхідно зробити, щоб досягти бачення розвитку громади. За кожною стратегічного ціллю були визначені операційні цілі. Операційні цілі деталізовані в завданнях. Завдання дають відповіді на питання, яким шляхом, яким чином громада намагатиметься досягнути цілей свого розвитку.

 

 

Найважливішим етапом реалізації  Стратегії є розроблення та подання з боку активних жителів населених пунктів громади ідей проєктів для розроблення  Плану реалізації Стратегії розвитку 2024-2026 рр.

Проектні пропозиції   які надходили на адресу робочої групи було  відібрано, проаналізовано та включено до Проєкту Плану реалізації Стратегії розвитку 2024-2026 рр.

За результатами роботи  Робочої групи був  сформований Каталог проєктів розвитку Городківської громади на період до 202року та визначено джерела їх фінансування.

 Згідно Постанові № 931 « Про затвердження Порядку розроблення Державної стратегії  регіонального розвитку України і плану заходів з її реалізації» в усіх бажаючих  є можливість ,внести поправки або зміни до ПРОЄКТУ ПЛАНУ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ 2024-2026 рр.  до 12.07.2023 року  звернувшись в Городківську сільську раду каб. №6 або написавши на адресу pshenischna-2011@ ukr.net;  gorodkivka2017@gmail.com

 

Чекаємо Ваших пропозицій!

ПРОЄКТ План заходів з реалізації Стратегії розвитку у 2024-2026 роках Городківської територіальної громади до 2030 року

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь