ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських обговорень (слухань) щодо кандидатури на посаду старости Городківської сільської ради, що здійснює свої повноваження в межах Вільшанського старостинського округу

Дата: 04.08.2023 10:31
Кількість переглядів: 376

Городківська сільська рада повідомляє, що відповідно до розпорядження  сільського голови від 02.08.2023 № 130-р «Про  проведення громадського обговорення кандидатури старости Городківської сільської ради, що здійснює свої повноваження в межах Вільшанського старостинського округу»  щодо кандидатури МАГУРАНА Володимира Анатолійовича на посаду старости Городківської сільської ради, що здійснює свої повноваження в межах Вільшанського старостинського округу, відбудеться громадське обговорення з «03»серпня 2023 року по «19» серпня 2023 року:

  • І етап – опитування жителів у формі заповнення підписних листів з «03»серпня 2023 року по «15» серпня 2023 року;
  • ІІ етап – громадські слухання о 12 годині «19» серпня 2023 року в приміщенні Будинку культури с. Вільшанка, вул. Шкільна, 13.

 

Інформація про громадські слухання щодо кандидатури старости Городківської сільської ради, що здійснює свої повноваження в межах Вільшанського старостинського округу:

1. Ініціатор громадських слухань – сільський голова Городкіської сільської ради.

2. Кандидатура старости Городківської сільської ради, що здійснює свої повноваження в межах Вільшанського старостинського округуМАГУРАН Володимир Анатолійович, мешканець с. Вільшанка, Тульчинського  району.

3. Дата, час і місце проведення громадських слухань: «19» серпня 2023 року о 9:00 год в приміщенні Будинку культури с. Вільшанка,  вул. Шкільна, 13.

4. Територія, на якій проводяться громадські слухання: Вільшанський старостинський округ Городківської сільської ради.

 

 

АВТОБІОГРАФІЯ

Кандидатури на посаду старости Городківської сільської ради, що здійснює свої повноваження в межах Вільшанського старостинського округу

 

МАГУРАН Володимир Анатолійович, народився  28.07.1988  року в селі Вільшанка Крижопільського району Вінницької області.

         У 2006 році закінчив Вільшанську СЗШ І – ІІІ ступенів, та вступив до Житомирського національний агроекологічний університету. В 2009 році вступив до Вінницького національного аграрного університету де у 2016 році здобув диплом за ступенем магістра спеціальністю «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» здобув кваліфікацію «технолог-дослідник з виробництва та переробки продукції тваринництва».

            За період навчання працював з 2013 року по 2014 рік на Житомирському м’ясокомбінаті «Житомирська М’ясна Гільдія». В 2016 році працював у ПрАТ «ПК «Поділля» на посаді водія гідромонітора.

З 2021 року по даний час працює на посаді спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» Городківської сільської ради Тульчинського району Вінницької області.

        

         Проживає в с. Вільшанка Тульчинського району Вінницької області. Розлучений, виховує двох дітей: доньку Катерину 2016 р.н., та сина Святослава 2012 р.н.. 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь