ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

07 грудня - День місцевого самоврядування.

Дата: 07.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 293

Шановні представники органів місцевого самоврядування Городківської громади, депутати, старости, працівники відділів та управлінь, усі, хто працює поряд, наші виборці, а також колеги з Крижопільської громади!

Від усієї душі вітаю вас з Днем місцевого самоврядування - знаковою віхою у становленні Української держави, святом, що підкреслює значимість цього інституту демократичного суспільства.

Усього три роки минуло з часу створення нашої Городківської територіальної громади. І в тому, що ми успішно подолали непростий період становлення і початкової організації – заслуга всіх вас. Адже, вірю, що, попри різні точки зору, ми всі прагнемо, аби життя наших людей стало кращим, у ньому не було проблем і тривог, а були гарні надії й плани, які б втілювалися в життя.

Нам випала доля працювати у нелегкий період воєнного стану, коли всі зусилля мають бути спрямовані на подолання російської агресії, на нашу перемогу. Крім того, ми завжди знаходимося поряд з нашими виборцями – вони оцінюють кожного з нас, усе, що ми робимо чи не робимо.

Від усього серця бажаю тим, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної громади та всієї України. Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому наших сіл, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя української держави.

Усім причетним до місцевого самоврядування у громаді хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, миру, злагоди, добра. І обов’язково – Перемоги України над ворогом.

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

Щиро ваша – голова Городківської територіальної громади Олена Резнік.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь