ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жінки-підприємиці Вінниччини мають можливість отримати мінігранти на розвиток бізнесу від БФ «Жіночі можливості в Україні»

Дата: 25.03.2024 11:06
Кількість переглядів: 65

Фото без описуБлагодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» за підтримки The Jewish Federations of North America надасть жінкам-підприємицям у Вінницькій та Кіровоградській областях мінігранти у розмірі 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які мають бізнес, що працює від 6 місяців та більше, зареєстровані як фізичні особи-підприємці  у двох зазначених областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на цій території та готові створити мінімум одне робоче місце.

З 11 по 31 березня 2024 р. учасницям потрібно заповнити  онлайн-форму заявки, вказавши інформацію про себе та свій бізнес. Також необхідно додати мотиваційний лист та документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Більше деталей – у  Регламенті проведення конкурсу.

Довідково:

Під час перших двох хвиль конкурсу благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» забезпечив понад 60 грошових грантів для розвитку й підтримки жіночого бізнесу на загальну суму 3,8 млн  грн. Фонд підтримує українок, які починають життя спочатку й релокують або створюють з нуля власний бізнес, організовує навчання для жінок і впроваджує гуманітарні проєкти

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь