ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Листопада, 2022 р., 08:00
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження. Бажаємо Вам Божого благословення у всіх починаннях, весняного настрою в душі і радості в очах, більше прекрасних новин і несподіваних приємних подарунків долі. Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання! Нехай кожен Ваш день буде значущим, яскравим й результативним!
08 Листопада, 2022 р., 12:17
7 листопада у Вінниці розпочав роботу регіональний Форум цифрових громад Digital Vinnytsia Region. Проведення заходу передбачено в межах Проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» за програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», який  впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.
08 Листопада, 2022 р., 11:31
Відповідно до статті 8 Закону України «Про охорону праці» на роботах із шкідливими і небезпечними умовами праці, а також роботах, пов’язаних із забрудненням або несприятливими метеорологічними умовами, працівникам видаються безоплатно за встановленими нормами спеціальний одяг, спеціальне взуття та інші засоби індивідуального захисту, а також мийні та знешкоджувальні засоби. Працівники, які залучаються до разових робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварій, стихійного лиха тощо, що не передбачені трудовим договором, повинні бути забезпечені зазначеними засобами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь