ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 Січня, 2024 р., 12:38
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
18 Січня, 2024 р., 12:36
1. Найменування замовника: Відділ ЖКГ, містобудування, архітектури, транспорту, благоустрою, земельних відносин Городківської сільської рада.
16 Січня, 2024 р., 16:41
Проект MRIYA – це ініціатива з протидії російським окупантам в медіа-просторі, блокуванню ресурсів шахраїв та ресурсів, за допомогою яких здійснюється збут наркотичних речовин.
16 Січня, 2024 р., 07:00
Національне агентство з питань запобігання корупції (далі – НАЗК)  проаналізувало порушення, яких допускаються декларанти при заповненні декларацій. 
12 Січня, 2024 р., 08:56
Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до Порядку забезпечення допоміжними засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби, їх переліку.
10 Січня, 2024 р., 14:00
Вже 30 тисяч внутрішніх переселенців отримали нове робоче місце за програмою надання компенсації роботодавцям на оплату праці за працевлаштованих ВПО.
06 Січня, 2024 р., 08:10
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу дозвольте привітати Вас з Днем народження !!! Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої  душі. Мрійте, посміхайтесь,  насолоджуйтесь кожною миттю, щоб кожен ранок був щасливим, день – корисним, а вечір – незабутнім. Мирного неба над головою та спокою в рідній Україні !!! 
04 Січня, 2024 р., 08:01
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Бажаємо міцного здоров’я, миру, щастя та добробуту. Нехай кожен Ваш новий день буде щедрим на успіхи та багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!  Нехай Господь додає Вам сил і снаги й надалі плідно трудитися!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь