ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

02 Березня, 2023 р., 13:47
Наказом Мінагрополітики від 21.02.2023 № 223 затверджено «Критерії з визначення підприємств, установ та організацій, які мають важливе значення для національної економіки в галузі сільського господарства в особливий період» (із змінами, внесеними наказом Мінагрополітики від 23 лютого 2023 року №242).  Відтепер підприємства, що обробляють понад 1000 га, на визначення важливості для національної економіки в галузі сільського господарства в особливий період можуть подавати заявки через особистий кабінет в Державному аграрному реєстрі.
02 Березня, 2023 р., 13:40
Програма "Рука допомоги" дає можливість непрацюючим працездатним особам з числа членів малозабезпеченої сім’ї отримати одноразову безвідсоткову поворотну допомогу у розмірі до 100,5 тис. грн для відкриття чи розвитку власного бізнесу. На що дається фінансова допомога? На придбання обладнання та матеріалів, необхідних для розвитку власної справи На яких умовах дається кредит? Людина може отримати безвідсотковий кредит від держави строком на 3 роки для започаткування власної справи Як скористатися цією можливістю? Для отримання такої допомоги людина, яка має бажання розпочати підприємницьку діяльність, має звернутися до найближчого Центру зайнятості і подати до створеної при Центрі зайнятості Комісії з питань надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім'ї:
02 Березня, 2023 р., 11:58
З 01.01.2023 року наступив черговий період із заходів фінансового контролю, що передбачений ЗУ «Про запобігання корупції», а саме подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік. Національне агентство з питань запобігання корупції надає суб’єктам декларування можливість подавати декларації навіть під час воєнного стану.
28 Лютого, 2023 р., 09:46
Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 1320 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо призначення окремих видів державної допомоги та соціальних стипендій» та з метою спрощення порядку призначення окремих видів державної допомоги та удосконалення порядку обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї для усіх видів державної соціальної допомоги.
27 Лютого, 2023 р., 14:16
Прибули гігієнічні набори для дітей, які народилися з 24 лютого 2022 року.
27 Лютого, 2023 р., 14:12
Дякуємо всім українцям і українкам, які згуртовуються, об'єднуються і знаходять своє місце в цьому крихкому сьогоденні.
15 Лютого, 2023 р., 09:42
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай і надалі доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у роботі!
15 Лютого, 2023 р., 09:34
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!
14 Лютого, 2023 р., 13:57
            Пп 14.1.114-2 Податкового кодексу України,  Законом України від 30.11.2021 року № 1914-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» визначено загальне мінімальне податкове зобов’язання, яке вперше виникає за результатами 2022 року. Його розрахунок визначено ст.38-1 Податкового кодексу України та обчислюється за відповідними формулами для земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь