ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 Лютого, 2023 р., 11:58
Якщо ви застудилися, найкраще одразу звернутися по допомогу до лікаря
13 Лютого, 2023 р., 11:53
   За офіційною інформацією Європейського Союзу та Всесвітньою організацією охорони здоров̓я тварин 20.01.2023 в селі Курешниця , Сороцького району , Республіки Молдова поблизу кордону з Вінницькою областю зареєстровано спалах захворювання на високопатогенний грип птиці, враховуючи шляхи міграції цільових видів дикої перелітної птиці, військових дій, які можуть впливати на розширення зони високого ризику виникнення грипу птиці значну концентрацію поголів’я птиці існує високий ризик занесення та розповсюдження грипу птиці на території області.
12 Лютого, 2023 р., 09:12
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  вітання з Днем народження. Бажаємо Вам Божого благословення у всіх починаннях, весняного настрою в душі і радості в очах, більше прекрасних новин і несподіваних приємних подарунків долі. Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання! Нехай кожен Ваш день буде значущим, яскравим й результативним!
10 Лютого, 2023 р., 11:20
22 лютого 2023 року о 10:00 в приміщенні сільської ради скликається чергова 31 сесія Городківської сільської ради 8 скликання, відповідно до статей 42,46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розпорядження сільського голови Городківської сільської ради від 08.02.2023 року №16
10 Лютого, 2023 р., 09:35
З настанням холодної пори року багато людей використовують для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Але через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. 
10 Лютого, 2023 р., 09:32
Через терористичні дії російської федерації страждає енергетична сфера України, тож українці завчасно почали готуватися до зими: обладнувати будинки генераторами, пічками та іншими нагрівальними приладами.
10 Лютого, 2023 р., 08:51
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу вітаємо з Днем народження! Бажаємо щастя, любові, оптимізму, мирного неба над головою, здійснення мрій ! Щоб всі рідні близькі були поруч щасливі й в безпеці, а бажання і мрії будуть наповнені добрими сподіваннями! Ми від усієї душі бажаємо Вам, аби на Вашому шляху зустрічалися тільки щирі та потрібні люди, щоб Ви завжди бачили нові ідеї, можливості і рішення! Відчували себе сильними, міцними, впевненими і обов’язково щасливими – кожен день!
09 Лютого, 2023 р., 16:14
У 2022 році лікарі Вінниччини виписали 696,185 тис. електронних рецептів на «Доступні ліки»
09 Лютого, 2023 р., 16:03
Ожеледиця

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь