ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 Вересня, 2021 р., 16:15
     17 вересня Городківська громада мала честь провести на своїй території гарний захід – обласне свято духової музики  «Сурми Поділля» імені Івана Вікторовича Мазуркевича.
15 Вересня, 2021 р., 14:19
Стратегія розвитку Городківської територіальної громади до 2030 року     (далі – Стратегія) - це комплексний документ, яким визначено пріоритети та напрями розвитку громади у сфері економічної, соціальної, культурної, екологічної політики до 2030 року, а також способи й механізми їх втілення.
13 Вересня, 2021 р., 10:32
Шановні орендарі, надходження від сплати податків з орендної плати за використання земельних ділянок (паїв) сільгосптоваровиробниками (СФГ, ФГ, ТОВ) є вагомою складовою місцевих бюджетів територіальних громад. Тому, звертаємо вашу увагу на  питання сплати ПДФО та військового збору в повному обсязі із фактично виплачених доходів за оренду паїв; на правове врегулювання земельних відносин у сільському господарстві; на неприпустимості участі сільгоспвиробників в схемах ухилення від оподаткування, забезпечення повноти декларування зобов’язань та проведення розрахунків з місцевим бюджетом.
13 Вересня, 2021 р., 10:17
   Другий місяць осені розпочинається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений у 1991 році Генеральною Асамблеєю ООН. В Україні це також і День ветерана.
10 Вересня, 2021 р., 13:35
В приміщенні Крижопільської ДПІ, 10 вересня 2021 року, під керівництвом уповноваженої особи ГУ ДПС у Вінницькій області Людмили Сузанської, за участі керівників структурних підрозділів ГУ ДПС у області Світлани Буги і Сергія Табана, відбулися зустрічі з керівниками та представниками фермерських господарств “Пустовіт А.В.”, “Мордванюк В.Н.”, “Мордванюк Г.М.”, “Русін П.І.”, “Русін М.М.”, “Нива”, “Олійник А.М.” з питань забезпечення додаткових надходжень до місцевих бюджетів, погашення податкового боргу, покращення ефективності адміністрування місцевих податків і зборів та легалізації заробітної плати. Учасниками зустрічей обговорювались питання наповнення місцевих бюджетів територіальних громад, проблемні питання щодо сплати ПДФО, земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Особливу увагу приділено питанням виявлення і забезпечення додаткових надходжень до бюджету та погашенню податкового боргу. Зокрема, говорилося про те, що відповідно до п.п. 266.4.3 п.266.4 ст. 266 ПКУ, пільги зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, не надаються на об’єкти, що використовуються їх власниками з метою одержання доходів, тобто, здаються в оренду / лізинг, або використовуються у підприємницькій діяльності, в т.ч. для реєстрації місцезнаходження суб’єкта ФГ, ТОВ, ФОП. Також, було звернуто увагу на питання сплати ПДФО та військового збору в повному обсязі із фактично виплачених доходів за оренду паїв; на правове врегулювання земельних відносин у сільському господарстві; на неприпустимості участі сільгоспвиробників в схемах ухилення від оподаткування, забезпечення повноти декларування зобов’язань та проведення розрахунків з місцевим бюджетом.  Крім того, посадовці зупинилися на питаннях легалізації заробітної плати, порядку офіційного оформлення найманих працівників. Користуючись нагодою Людмила Сузанська звернула увагу присутніх на переваги застосування програмних РРО, електронних сервісів ДПС та інших актуальних питань оподаткування. Зокрема розповіла про процедуру одноразового (спеціального) добровільного декларування.
10 Вересня, 2021 р., 10:22
      Городківська сільська рада відповідно до розпорядження голови Городківської сільської ради №125 від 10 вересня 2021 року оголошує конкурсу на заміщення вакантної посади – головного спеціаліста відділу освіти, культури, спорту і туризму Городківської сільської ради.
08 Вересня, 2021 р., 13:58
Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання (юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичні особи — підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства), які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60 000 гривень одному отримувачу.
07 Вересня, 2021 р., 16:14
Повідомляємо про початок громадського обговорення конкурсних робіт на створення офіційної символіки Городківської сільської ради та голосування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь