ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 Жовтня, 2021 р., 15:23
                                                                                                                               Затверджено
22 Жовтня, 2021 р., 08:54
Городківська сільська рада відповідно до розпорядження голови Городківської сільської ради №138 від 22 жовтня 2021 року оголошує конкурсу на заміщення вакантних посад (дві штатні одиниці з місцем роботи с.Кісниця і с.Савчине) у відділі ЦНАП Городківської сільської ради.
19 Жовтня, 2021 р., 14:50
Дійсні електронні лікарняні по вагітності та пологах почали створювати з 01 жовтня, коли завершився перехідний період. Деякі роботодавці вже призначили за такими лікарняними допомогу від Фонду соціального страхування України, однак в окремих випадках у страхувальників виникли складнощі при нарахуванні декретних виплат. Розповідаємо, які особливості призначення допомоги від ФССУ за е-лікарняними по вагітності та пологах. Коли е-лікарняний по вагітності та пологах можна брати до оплати?
11 Жовтня, 2021 р., 16:30
Повідомляємо мешканцям Городківської територіальної громади, що з  жовтня 2021 року у відділі Центр надання адміністративних послуг  Городківської сільської ради  розпочинається прийом громадян представником Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області (Крижопільського сервісного центру).
11 Жовтня, 2021 р., 10:01
З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.
11 Жовтня, 2021 р., 09:05
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, сімейного затишку, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
10 Жовтня, 2021 р., 08:39
                        Дохідна частина  бюджету Городківської сільської ТГ
08 Жовтня, 2021 р., 12:35
5 жовтня  обласна Рада дала старт конкурсу «Комфортні громади» на 2021-2022 роки. Конкурс відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини, і в подальшому реалізація прєктів-переможців фінансуватиметься за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел.
08 Жовтня, 2021 р., 12:05
22 жовтня 2021 року о 10:00 у приміщенні сільської ради скликається чергова 12 сесія Городківської сільської ради 8 скликання, відповідно до статей 42,46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розпорядження сільського голови Городківської сільської ради від 08.10.2021 року №133.
04 Жовтня, 2021 р., 11:50
Напередодні опалювального сезону АТ «Вінницягаз» закликає усіх споживачів природного газу пам’ятати та дотримуватися правил безпеки під час використання газу в побуті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь