ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 Червня, 2021 р., 10:35
До уваги жителів Городківської територіальної громади.
16 Червня, 2021 р., 11:04
24 травня Президент підписав Закон щодо забезпечення права громадян на доступ до державної реєстрації актів цивільного стану у зв’язку з укрупненням територіальних громад (колишній законопроект 4382). Цей досить простий крок важко переоцінити. Адже він одночасно вирішує відчутну проблему та дає нові можливості громадам.
15 Червня, 2021 р., 11:39
Уповноважена особа ГУ ДПС у Вінницькій області Сузанська Людмила Степанівна, нещодавно, зустрічалася з головою Городківської сільської ради Резнік Оленою Іванівною, начальником фінансового відділу Городківської сільської ради Трач Оксаною Миколаївною, спеціалістом земельного відділу Городківської сільської ради Колівошко Галиною Миколаївною.                  
15 Червня, 2021 р., 09:12
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує громадянам про те, що всі фізичні особи є платниками податків та зборів. Інформація про отримані доходи, нараховані/сплачені податки та інші відомості накопичується в особових картках платників податків.
14 Червня, 2021 р., 08:31
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, сімейного затишку, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
11 Червня, 2021 р., 15:45
Шановні абоненти! Просимо терміново вжити заходів з оплати існуючої заборгованості за спожиті послуги водопостачання та водовідведення!!! Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 9 листопада 2017 року №2189-VIII.  Виконавець комунальних послуг має право обмежувати (припиняти) надання відповідної комунальної послуги споживачу в разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги.
10 Червня, 2021 р., 09:29
Президент України Володимир Зеленський повернув до Верховної Ради зі своїми пропозиціями Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост» (законопроект № 4535), який Верховна Рада ухвалила 15 квітня 2021 року, повідомили в Офісі Президента.
10 Червня, 2021 р., 09:23
Городківська сільська рада інформує, що з 10 червня 2021 року набирає чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі» від 05.02.2021 р. № 1217-IX (далі - Закон № 1217).
10 Червня, 2021 р., 08:44
2,4 мільйони гривень – таку суму передбачено бюджетом 2021 року Вінницької ОДА для підтримки підприємців-початківців! Кошти будуть виділятись в рамках Конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи), який проходить вже 4 рік поспіль на Вінниччині.
09 Червня, 2021 р., 15:48
9 червня у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат" в рамках інформаційної зустрічі «Прозора і відкрита громада – шлях до успіху», ініційованої Управлінням у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату Вінницької обласної ради спільно із Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування було проведено перший захід для працівників сільських, селищних, міських рад, відповідальних за висвітлення діяльності місцевих рад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь