ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Травня, 2021 р., 10:08
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Бажаємо веселощів, смаку до життя, приємних дрібниць, яскравих моментів, здійснення мрій, успіху в справах і починаннях, успіхів у всьому. Нехай проблеми і неприємності назавжди підуть з життєвого шляху. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
15 Травня, 2021 р., 09:47
Шановні жителі Городківської територіальної громади! 15 травня Україна відзначає день сім'ї, день наших з Вами родин. Саме сім'я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Родина завжди була основою суспільства, допомагала кожному зрозуміти та реалізувати свої власні можливості, подолати життєві негаразди. У колі рідних ми відчуваємо себе по-справжньому захищеними, потрібними і незамінимими, отримуємо любов та підтримку.
15 Травня, 2021 р., 08:53
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаєм Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
14 Травня, 2021 р., 09:29
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра.
13 Травня, 2021 р., 15:00
Служба у справах дітей Городківської сільської ради спільно з КЗ Центр культури дозвілля та спорту Городківської сільської ради оголошує флешмоб-конкурс до Міжнародного дня захисту дітей “Весела руханка”. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно до 1 червня опублікувати на своїх сторінках в соцмережі Facebook допис з хештегом #Весела_руханка відмітити сторінку @Городківська сільська рада, в якому представити відео ранкової руханки. Формат – довільний! Чим креативніше, тим краще!
06 Травня, 2021 р., 08:20
Городківська сільська рада відповідно до розпорядження голови Городківської сільської ради №58 від 06 травня 2021 року оголошує конкурсу на заміщення вакантних посад:
05 Травня, 2021 р., 16:30
Городківська сільська рада оголошує конкурс на  заміщення вакантної посади директора СЗШ І-ІІІ ступенів №1 с. Городківка, Крижопільський район, Вінницької області (поштова адреса: 24615 Україна, Вінницька область, Крижопільський район, с.Городківка, вул. Лесі Українки, 3 ).
30 Квітня, 2021 р., 15:00
Стратегію було розроблено, підготовлено, обговорено  спеціально створеною Робочою групою, в яку увійшли представники влади, бізнесу та громадськості. Щоб максимально залучити до процесу стратегічного планування громаду, а також дізнатися, яким бачать свої села у майбутньому їхні мешканці, проводилось опитування старостами  мешканців у вигляді анкетування. Результати опитування стали важливим елементом стратегічного плану, підґрунтям для створення його основних складових: місії, бачення, напрямків розвитку. Також, після схвалення Робочою групою, оголошено про збір ідей проектів до  Стратегії було розміщено на офіційному сайті Городківської сільської ради для одержання  пропозицій від всіх верств населення громади, врахування всебічного бачення розвитку нашої території.
23 Квітня, 2021 р., 21:33
   На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2021 року № 277 “Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України” повідомляємо, що до 1 вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України. До його проведення виплату і доставку пенсій здійснюватиме АТ Укрпошта.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь