ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

08 Квітня, 2021 р., 15:56
Шановна громадо!Наші воїни захищають мирне життя на передовій у зоні АТО (ООС). Вони, так як і кожен із нас, хочуть відчути радість Свята, а також нашу подяку і підтримку.
08 Квітня, 2021 р., 15:27
До уваги жителів Городківської територіальної громади, у зв’язку з оголошенням карантину, аби уникнути розповсюдження Covid-19, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2, просимо долучитися до обговорення проєктів рішеннь:
08 Квітня, 2021 р., 13:06
До уваги жителів Городківської територіальної громади:
08 Квітня, 2021 р., 09:10
Американський фінансист, благодійник, який допомагає, зокрема, і ромам, Джордж Сорос в інтерв’ю австрійській Die Presse сказав: «Ромська проблема — найсерйозніша, та, незважаючи на це, їй в Європі приділяють мало уваги. Ми говоримо про 9 млн. обділених людей, змушених жити у складних умовах. Це перетворює їх у суспільстві в силу, що несе негативний потенціал». В ХХI ст. таке ганебне і неприпустиме для цивілізованого суспільства явище, як дискримінація за расовою, етнічною ознакою поширене не лише в Україні. Проте, якщо європейці опікуються проблемами меншин, то в Україні їх вирішення відбувається лише на папері. Чому так, давайте розбиратися.
07 Квітня, 2021 р., 13:29
Родина – яке близьке та зрозуміле для нас слово. Ми з дитинства відчуваємо материнську ніжність та тепло, батьківську допомогу та мудре слово. Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу батьків та на світ дивиться радісними очима – у неї щасливе дитинство. Та є малюки, які позбавлені цього почуття і зростають без атмосфери любові, родинного затишку, взаєморозуміння. І кожна така дитина чекає, що одного дня добрі, лагідні люди заберуть її у свою сім’ю.
05 Квітня, 2021 р., 16:56
УВАГА ОГОЛОШЕННЯ! Шановні жителі села Городківки вулиць: Благовіщенська, Шевченка, Мазуркевича У середу, 07 квітня 2021 року, за вказаними вулицями буде проводитись вивіз сміття та побутових відходів. Просимо з 8.00 години ранку заздалегіть підготувати мішки зі сміттям на узбіччя дороги біля двору.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь