ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

03 Червня, 2021 р., 08:05
Від імені апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.
03 Червня, 2021 р., 08:00
Дорогі учні, шановні вчителі та батьки! Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвінка, що символізує закінчення навчальної пори! Упродовж року на цю мить з нетерпінням чекають і діти, й дорослі. Останній шкільний дзвінок для кожного лунає по-різному. Для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання, він радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул. Тож від усього серця бажаємо учням гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.
02 Червня, 2021 р., 08:57
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання з Днем народження. Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
01 Червня, 2021 р., 16:50
ГУ ДПС у Вінницькій області надсилає матеріал для розміщення в районних засобах масової інформації (преса, радіо, сайти):
01 Червня, 2021 р., 08:53
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, у цей святковий день, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра.
01 Червня, 2021 р., 08:36
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще! Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості постійно дбати про їхні здібності та всебічний розвиток інтересів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Закликаю усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України!
31 Травня, 2021 р., 15:48
Існує поширений міф, що насильство в родинах – проблематільки неблагополучних родин, і майже завжди сімейне насильство пов’язане з пияцтвом і бідністю. Однак, за деякими дослідженнями, це не зовсім так. Насильство властиве всім соціальним групам і не залежить від економічного становища родини загалом.
31 Травня, 2021 р., 14:38
Чистота – чи не найголовніший атрибут затишної й комфортної громади. Одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота якої починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальної служби, сільської ради… Адже чистота села – справа спільна для всіх і кожного. Таким чином виконавчий комітет Городківської сільської ради інформує мешканців громади: 1. Згідно з чинним законодавством України, а саме: відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи»  усі власники  або  наймачі,  користувачі,  у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають  договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення  побутових  відходів та здійснюють оплату таких послуг. До джерел утворення побутових відходів стаття 1 даного Закону відносить об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки). 2. Згідно  ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» , споживачі зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законодавством порядку.   До категорії споживачів вищевказаний Закон відносить фізичних і юридичних осіб, які отримують  послуги з поводження з відходами 3. Згідно із ст. 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» Правила благоустрою території населеного пункту – нормативно-правовий акт, яким установлюється порядок благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою та включає вимоги до санітарного очищення територій та інші вимоги, передбачені цим та іншими законами, в тому числі і вимоги щодо необхідності заключати договори на послуги з вивезення побутових відходів. У разі відсутності зазначеного договору, тобто порушення вимог щодо поводження з відходами та правил благоустрою території населених пунктів, статтями 82 та 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено накладання штрафу: на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.). Тобто, відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою території Городківської територіальної громади і тягне за собою адміністративну відповідальність. Прохання до громадян, юридичних осіб, підприємців заключити договір на вивезення побутових відходів. Звернутися потрібно в КП «ГОРОДКІВКА-КОМУНСЕРВІС» за адресою село Городківка, вулиця Лесі Українки буд. 52, або до відділу ЦНАП Городківської сільської ради за адресою вул. Благовіщенська буд. 51, для укладання такого договору. При собі обов'язково мати паспорт та ідентифікаційний номер.  
31 Травня, 2021 р., 14:27
ГУ ДПС у Вінницькій області інформує фізичних осіб-платників земельного податку ТГ про нарахування плати за землю за 2021 рік до 1 липня поточного року
31 Травня, 2021 р., 08:19
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь