ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 Листопада, 2023 р., 09:20
З 1 серпня, особам які мають статус ВПО, а також особам, у яких внаслідок бойових дій спричинених збройною агресією Російської Федерації зруйноване або непридатне для проживання житлове приміщення, автоматично продовжується виплата на шестимісячний період. Відповідно  до вищезазначеної постанови виплата не подовжується:  Особам, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі;  Особам, які були засуджені за вчинення кримінального правопорушення за статтями 109, 110, 111 ККУ;  Особам, оголошеним у розшук;  Особам, які перебувають за кордоном упродовж тридцяти чи більше днів поспіль, (за виключенням відряджень, оздоровлення дітей, стажування, лікування тощо);  ВПО, які повернулися до покинутого місця проживання на територіях активних бойових дій або непідконтрольних уряду України територіях (НПУТ).    Також постановою передбачено, що з 1 вересня 2023 припиняється виплата:  ВПО, що придбали транспортний засіб, з року випуску якого минуло менше 5 років;  ВПО, що здійснили на суму, що перевищує 100 тис. гривень, купівлю земельної ділянки, квартири (будинку) (крім житла, отриманого або придбаного за рахунок державного чи місцевого бюджету), іншого нерухомого майна тощо;  ВПО, що мають на депозитному банківському рахунку (рахунках) кошти у загальній сумі, що перевищує 100 тис. гривень;  ВПО, які здійснили операції з купівлі безготівкової та/або готівкової іноземної валюти, а також банківських металів, на загальну суму, що перевищує 100 тис. гривень;  ВПО, які мають у власності житлове приміщення, що розташоване на територіях не включених до переліку територій бойових дій або тимчасової окупації;  ВПО, які перебували та після переміщення перебувають на повному державному утриманні в будинку дитини, дитячому будинку тощо;  ВПО, які перебували та після переміщення перебувають на повному державному утриманні в школі-інтернаті, закладі спеціалізованої освіти військового (військово-спортивного) спрямування.
24 Листопада, 2023 р., 07:40
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу дозвольте привітати Вас з Днем народження, побажати Вам добрих і вірних друзів, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов щоб були  вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Хай тепло і затишок родинної оселі завжди надійно захищає Вас, а повороти долі відкривають нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас розуміють рідні люди та підтримують колеги.
21 Листопада, 2023 р., 11:11
           Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 03 листопада 2023 року № 1143 «Змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», яку розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».
15 Листопада, 2023 р., 11:14
28 листопада 2023 року о 10:00 год. в приміщенні сільської ради скликається чергова 43 сесія Городківської сільської ради 8 скликання, відповідно до статей 42,46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розпорядження сільського голови Городківської сільської ради від 15.11.2023 року №187-р

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь