ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 Грудня, 2023 р., 13:49
З професійним святом - Днем енергетика! Вдячні, що у випробувальний для країни час ви ще з більшим розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підійшли до виконання поставлених перед вами завдань.Дякуємо кожному з вас та бажаємо нехай завжди світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги та любові, а життя буде наповнене енергією світла.Здоров’я, миру і Перемоги! Бережіть себе та своїх близьких! Генеруйте енергію душевного тепла, оптимізму і позитиву!
18 Грудня, 2023 р., 08:43
 З наближенням Новорічних і Різдвяних свят слід пам’ятати про заходи пожежної безпеки в побуті. Вимоги пожежної безпеки стосуються новорічних ялинок, прикрас та інших виробів, які використовуються під час святкування Нового Року та Різдва. Встановлюючи ялинку, неухильно дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки:
15 Грудня, 2023 р., 09:52
Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників суду!
14 Грудня, 2023 р., 12:01
З набранням чинності 24.07.2021  Закону України від 17.06.2020 №711-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель” спрощено процедуру зміни цільового призначення земельних ділянок (далі – Закон-711).
14 Грудня, 2023 р., 10:38
Щороку 14 грудня відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. 
12 Грудня, 2023 р., 08:00
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження із побажаннями і надалі залишатись сповненим принциповості, людяності, умінням працювати на результат. Дякуємо за Вашу плідну працю, нехай реалізовуються подальші плани, здійснюються мрії! Здоров’я, добробуту Вам і вашій родині, щасливих та довгих років життя у міцному родинному колі під мирним небом України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь