ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Травня, 2022 р., 08:33
  Виходячи з умов сьогодення та з метою реалізації прав на матеріальне забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності застрахованих осіб - громадян України, іноземців, осіб без громадянства та членів їх сімей, які проживають в Україні, в умовах воєнного стану, Міністерством охорони здоров’я України прийнято рішення про продовження терміну обігу на території країни паперових бланків листків непрацездатності.
10 Травня, 2022 р., 08:20
Городківська сільська рада відповідно до розпорядження голови Городківської сільської ради №53 від 09 травня 2022 року оголошує конкурсу на заміщення вакантної посади -  спеціаліста І категорії відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, транспорту, благоустрою, земельних відносин Городківської сільської ради.
05 Травня, 2022 р., 16:00
5 травня відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. Участь у ньому взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий,  Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови районних рад, сільські, селищні, міські голови, голови постійних комісій,  директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Микола Копачевський.
26 Квітня, 2022 р., 08:05
26 квітня 2022 року виповнюється 36 років з того дня, коли ядерна катастрофа на Чорнобильській атомній електростанції розділила наше життя на «до» і «після», а назва мало кому відомого до тієї пори українського містечка перетворилася на синонім трагедії всесвітнього масштабу. Трагедії, наслідки якої остаточно не подолані й до сьогодні. Вона назавжди змінила життя сотень тисяч людей і на сотні років зробила непридатними для постійного проживання людини понад 2,5 тисячі квадратних кілометрів території нашої держави.
21 Квітня, 2022 р., 12:43
У зв'язку з військовою агресією рф проти України, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до Конституції України та Закону України «Про правовий режим воєнного стану», в Україні введено воєнний стан.
12 Квітня, 2022 р., 14:01
25 квітня 2022 року о 09:00 в приміщенні сільської ради скликається чергова 20 сесія Городківської сільської ради 8 скликання, відповідно до статей 42,46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розпорядження сільського голови Городківської сільської ради від 12.04.2022 року №45.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь