ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 Березня, 2022 р., 14:01
Працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхній лікарняний та подати за ним заяву-розрахунок у зв’язку із бойовими діями за місцем їх розташування, можуть самостійно звернутись до Фонду соціального страхування України для отримання лікарняних і декретних допомог.
16 Лютого, 2022 р., 08:45
Голова ОДА Сергій Борзов взяв участь у пленарному засіданні позачергової 18 сесії обласної Ради 8 скликання. До порядку денного були внесені три питання, які потребують фінансування за кошти обласного бюджету для оперативного розгортання підрозділів територіальної оборони Вінницької області. А саме:
15 Лютого, 2022 р., 14:15
15 лютого на позачерговій 18 сесії депутати обласної Ради своїм рішенням спрямували додаткові кошти на забезпечення територіальної оборони Вінниччини.
14 Лютого, 2022 р., 09:39
   З метою організації заходів щодо запобігання випадкам переохолодження  населення, надання допомоги людям у період значного пониження температури (-15С та нижче), забезпечення реалізації пріоритетних завдань щодо реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду, на території Городківської територіальної громади діють стаціонарні пункти обігріву у зимовий період 2021 - 2022 роках для бездомних/безпритульних осіб, громадян похилого віку.
11 Лютого, 2022 р., 14:36
Протокол  № 3 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Городківської сільської ради від 11 лютого 2022 року. Про вжиття заходів із запобігання поширеню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
10 Лютого, 2022 р., 14:05
Понад 3 мільйони українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному упродовж минулого року. ФССУ профінансував для них більше 5 мільйонів листків непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь