ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

07 Квітня, 2022 р., 15:20
Через бойові дії, ускладнену логістику і технічні обмеження, створення електронних лікарняних або видача паперових листків непрацездатності сьогодні можуть бути ускладнені.
05 Квітня, 2022 р., 14:04
            4 квітня керівництво Городківської громади взяло участь у презентації Ініціативи «Сади Перемоги” проєктом «Супровід урядових реформ в України» (SURGe) для голів територіальних громад Вінницької області та Вінницької обласної військової адміністрації. «Сади Перемоги» – всеукраїнська ініціатива, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і залучення ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.
29 Березня, 2022 р., 08:17
Городківська сільська рада відповідно до розпорядження голови Городківської сільської ради №38 від 28 березня 2022 року оголошує конкурсу на заміщення вакантних посад
24 Березня, 2022 р., 08:58
Сьогодні рівно місяць, як Україна дає відсіч набагато більшому за себе ворогу. Щодня ми доводимо світові нашу мужність, стійкість та національне єднання в боротьбі проти окупанта.
23 Березня, 2022 р., 09:00
Крижопільський сектор УДМС у Вінницькій області відновлює роботу з прийому та надання адміністративних послуг, зокрема, документів для оформлення ID-картки, закордонного паспорта громадянина України, посвідок на постійне та тимчасове проживання.
20 Березня, 2022 р., 11:39
До уваги жителів та гостей Городківської територіальної громади, що 3 березня 2022 року внесені зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь