ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 Грудня, 2021 р., 13:38
До Дня Святого Миколая старостами сіл: Вільшанка, Вербка, Джугастра, Гарячківка, Дахталія, Савчине та працівниками Городківської сільської ради були вручені солодкі подарунки для дітей з інвалідністю, дітей сиріт, дітей , які перебувають у складних життєвих обставинах. Подарунки  люб’язно надав Народний депутат України Геннадій Вацак.
17 Грудня, 2021 р., 10:19
На погашення заборгованості із виплат допомог за лікарняними буде направлено 1 мільярд 750 мільйонів гривень фінансової допомоги з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19.
15 Грудня, 2021 р., 15:37
Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий запрошує дітей до Садиби Подільського чарівника!
15 Грудня, 2021 р., 12:11
           Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14 лютого 2018 року № 80 «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», яку розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».
13 Грудня, 2021 р., 16:13
5грудня 2021 року закінчилось голосування за проекти до конкурсу « Комфортна громада» Вінницької обласної ради. Дякуємо Всім за активну участь  та повідомляємо, що за проекти , які виносилися на голосування було віддано 681 онлайн голос та 651 голос в пунктах голосування, які були організовані  в 6 пунктах  голосування та старостинських округах. Враховуючи підрахунок голосів було визначено  три  проекти переможця:
10 Грудня, 2021 р., 09:32
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
10 Грудня, 2021 р., 09:01
21 грудня 2021 року о 10:00 в приміщенні сільської ради скликається чергова 14 сесія Городківської сільської ради 8 скликання, відповідно до статей 42,46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розпорядження сільського голови Городківської сільської ради від 10.12.2021 року №156.
09 Грудня, 2021 р., 09:29
З 19 грудня в Україні стартує ініційована Президентом України Програма підтримки бізнесу, який зазнав втрат під час карантину. Мета Програми - цільове фінансування бізнесу від держави шляхом надання підтримки громадянам України. Державна підтримка складе не менше 3 млрд грн у 2021 р. Планується надалі збільшення фінансування в залежності від участі громадян у Програмі. Термін дії Програми – 1 рік (з 19.12.2021 до 18.12.2022). Участь у програмі приймають всі громадяни України, які досягли 18 років.
08 Грудня, 2021 р., 09:19
Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Бажаємо щастя безмежного, здоров'я міцного, радості щирої, успіхів у всіх починаннях, благополуччя родині та мирного неба. Нехай у Вашому житті збуваються всі мрії та задуми, а негаразди хай минають Вас і Вашу родину.
08 Грудня, 2021 р., 09:14
Безкоштовно, кожна застрахована особа (офіційно працевлаштована, в тому числі і ФОП, із заробітної плати якого сплачується ЄСВ (єдиний соціальний внесок) у Пенсійний Фонд) після стаціонарного лікування (після перенесених оперативних втручань, захворювань і травм) має право на отримання медичної реабілітації терміном від 18 до 24 днів у санаторно-курортному закладі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь