ГОРОДКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

08 Червня, 2021 р., 09:44
Для зручності населення та ефективного робочого процесу на першому поверсі будівлі Городківської сільської ради гостинно відчинені двері Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Городківської сільської ради.
08 Червня, 2021 р., 09:20
Звільнення від сплати ЄСВ та єдиного податку для підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування 1 групи, закінчилося 31.05.2021 року. Нагадаємо, що Законом України від 04.12.2021 р. № 1072 «Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних проти епідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» передбачено ряд пільг для платників податків, зокрема й для підприємців єдинників 1 групи.
07 Червня, 2021 р., 16:49
Комунальний заклад «Центр культури дозвілля та спорту» Городківської сільської ради спільно з комунальним закладом «Школа мистецтв» Городківської сільської ради запрошує 08 червня 2021 року о 11:00 год. в с. Городківка по вул. Благовіщенська на площі біля будинку культури взяти участь у фізкультурно оздоровчому заході «Рух-це здорово!»
07 Червня, 2021 р., 13:11
Від цього ніхто не застрахований - незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. У роки воєнного конфлікту і економічної кризи ризики постраждати від торгівлі людьми збільшуються.
04 Червня, 2021 р., 16:06
Відповідно до розпорядження сільського голови Городківської сільської ради від 04 червня 2021 року №72 "Про скликання 9-ї чергової сесії 8 скликання Городківської сільської ради" та ст.ст.42, 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 18 червня 2021 року о 10:00 год. у приміщенні Городківської сільської ради відбудеться чергова сесія.
04 Червня, 2021 р., 16:01
02 червня в населених пунктах  нашої громади відбулося святкування до Міжнародного дня захисту дітей. Неймовірне свято дитячого сміху, радощів та розваг для  дітей було організоване завдяки спонсорам, меценатам та небайдужим людям, а саме: Народний депутат України Вацак Г.А. ФГ «Садовий Ю. П.», депутат сільської ради Садова І.П., ФГ «Кошовий О.В.», ФОП «Черниш В.І.», ФОП «Шадура В.Л.», ФГ Побережний О.М.. ФОП ,,Вакарчук В‘‘ ФГ Кульчицький С.Ф., Папшоя О.М.,  Василишена Л.М.,  Насадюк Н.В., ПП Ковальська Л.М., Бабій А.І.,  Кречківський А.І.,  ФГ "Юзвак В.В.", ФОП "Прищак А.І.", ФОП  Іванишена Л.В. Голова ФГ "Флора А.А.", фермер – депутат сільської ради Капріца А.О. ПП Монарх В.А, ПП Швець Ю.Г., ПП Григоришен В.М., Смагло П.П., Крименюк О. М. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.
04 Червня, 2021 р., 14:07
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує платникам єдиного податку ІІ-IV груп про норми Податкового кодексу України в частині обов’язку застосування РРО або ПРРО. Зокрема при здійсненні торгівлі через мережу Інтернет. Така категорія платників, при реалізації товарів, в тому числі через мережу Інтернет у разі відправлення товарів поштою за умови післяплати із використанням послуги «накладений платіж», не застосовує РРО та/або ПРРО лише за умови, що обсяг доходу протягом календарного року не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року. Слід пам’ятати, що звільнення від обов’язку використовувати РРО або ПРРО не поширюється на осіб, які здійснюють реалізацію: технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту; лікарських засобів, виробів медичного призначення та надання платних послуг у сфері охорони здоров’я; ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння.
04 Червня, 2021 р., 13:29
Дякуємо всім, хто приймав участь в конкурсі «Весела руханка» до Міжнародного дня захисту дітей, кожна дитина особлива та обдарована, діти це наше майбутнє , тому за підсумками розіграшу взяли до уваги всіх учасників і всі отримають подарунки та грамоти, дякуємо дітям, батькам, дорослим, робітникам навчальних закладів, ви неймовірні.
04 Червня, 2021 р., 13:13
З 16 по 18 червня в Черкасах на території аеропорту (м. Черкаси, КП «Черкаський аеропорт» вул. Смілянська, 168) відбудеться масштабна виставка-фестиваль AGROHSOW Ukraine в рамках якої відзначатиметься Всеукраїнський День Фермера.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь